Basant-nos en les nostres àrees d'experiència oferim la següent gamma de serveis; sempre amb la combinació del millor de les nostres habilitats:
Consultoria, Creativitat i Tecnologia.

SOBRE NOSALTRES

LA NOSTRA EXPERIÈNCIA

01

EXPERTS en Sales Enablement
sales enablement

Afegir valor en cada interacció amb el client

Des que el Sales Enablement es va obrir camí en 2017, s'ha convertit en una disciplina estable en moltes organitzacions de vendes i ha aconseguit crear un impacte tangible en els resultats del negoci.

 • Augmentar les oportunitats i les prediccions de vendes
 • Incrementar la penetració en comptes existents
 • Incrementar el temps disponible per a la venda
 • Millorar l'experiència dels clients
 • Reduir el temps de preparació dels nous venedors
 • Incrementar la mitjana de negocis
 • Materials de màrqueting i comunicació més ben enfocats
 • Una empresa amb un clar enfocament: una empresa Customer-centric
REFERÈNCIES DE CLIENTS
creativity

02

Experts en Brand Strategies

Empoderar les marques

A Wenable treballem l'estratègia, la identitat, l'activació i la gestió de la marca per a connectar amb els teus clients potencials i aconseguir tenir un impacte positiu en ells.

 • Estratègies de marca: Identifiquem insights i dotem la marca de propòsit, relat i posicionament. Definim una plataforma i una narrativa que orienti totes les accions, comportaments i comunicacions de l'empresa.
 • Identitat de marca: Creem o redefinim l'expressió global de la marca: naming i identitat corporativa, to i estil verbal i visual.
 • Activació de marca: Planifiquem i executem projectes globals que permetin construir una experiència alineada amb el posicionament de marca en tot el customer journey.
REFERÈNCIES DE CLIENTS

03

Experts en Data i Tecnologia
technology

Un ecosistema interconnectat

L'automatització dels processos empresarials i la connexió de tots els fluxos de treball potencien el creixement i milloren l'eficiència. Amb tot l'ecosistema connectat, el nivell de detall de tots i cadascun dels engranatges ens és conegut i deixa un rastre de dades que ens indiquen el comportament dels clients i l’eficiència dels processos.
Aquestes dades permeten determinar com prosseguir des del coneixement de l'estat actual i, al seu torn, serveixen per a descobrir nous camins cap a on dirigir les inversions sabent que seran més profitoses. Les dades apoderen a l'equip directiu en el que concerneix la presa de decisions.

REFERÈNCIES DE CLIENTS

SOBRE NOSALTRES

CONEIX A l'EQUIP
Som especialistes en estratègies digitals i sales enablement
Som desenvolupadors tecnològics i data scientists
Som directors creatius i estrategs de branding
andrea
Andrea
Strategy Enabler
frans
Francesc
Technology Enabler
marc
Marc
Creativity Enabler