Wenable Solutions

Simplifiquem, optimitzem i integrem processos tecnològics per tal de captar i fidelitzar els teus clients.

Simplifiquem, optimitzem i integrem processos tecnològics en l'entorn empresarial per tal de maximitzar i rentabilitzar el temps i recursos que l'empresa destina a aconseguir el seu objectiu principal: captar i fidelitzar els teus clients.

Som especialistes a desenvolupar projectes grans i petits per a tota mena d'empreses, des de petites amb abast local a grans corporacions internacionals.

EL NOSTRE ADN

Consultoria, Creativitat i Tecnologia

A l'hora d'afrontar projectes ho fem combinant tres àrees molt diferents: la consultoria, la creativitat i la tecnologia, actuant de manera transversal en tot el procés de col·laboració. Aquesta singularitat ens defineix com a equip i al mateix temps ens permet afrontar els teus objectius des d'una òptica tan efectiva com original.
Consultoria
Formem part

Tots els nostres projectes comencen en aquesta fase. Treballem amb tu per a analitzar, entendre i aportar solucions que impulsin els teus projectes al següent nivell. Només treballant conjuntament, com un equip, podrem aconseguir maximitzar el teu benefici.

Creativitat
Pensa de manera diferent

Per a obtenir resultats diferents hem de pensar diferent. Per això ens ho qüestionem tot, fins i tot el preestablert. Només així podem arribar a proposar solucions creatives que trenquin amb models fixos.

Tecnologia
Aprofitar el coneixement, promoure el creixement

La tecnologia permet parametritzar els processos que no aporten valor. Ara, gràcies a l'anàlisi de les dades que genera, ens permet conèixer amb més precisió tant al teu client com als teus fluxos. Aquest nou coneixement et permetrà generar més valor i com a conseqüència assegurar el creixement de la teva empresa en la direcció adequada.

Experts en Sales Enablement

Alineem els departaments de marketing i vendes sota un mateix objectiu: generar nou negoci per la teva empresa. Mitjançant Sales Enablement desenvolupem processos, continguts i tecnologia que permeti als teus equips de vendes complir amb els seus objectius d’una forma més ràpida i eficient.
Es tracta d’una disciplina col.laborativa mitjançant la qual incrementem les prediccions sobre els resultats de vendes de forma consistent i escalable per tal de que qualsevol persona de l’empresa que estigui en contacte amb el client afegeixi valor en cada interactuació que fagi amb ell.

La Nostra Experiència
Experts en Brand Strategy

L'estratègia de marca és un pla a llarg termini per al desenvolupament d'una marca reeixida amb la finalitat d'aconseguir objectius específics.
Una estratègia de marca ben definida i executada afecta a tots els aspectes d'un negoci i està directament relacionada amb les necessitats del consumidor, les emocions i els entorns competitius.

La Nostra Experiència
Experts en Data i Technology

La majoria d'interaccions amb clients, proveïdors i diferents gestions internes dins l'empresa recauen sobre diferents paquets de software especialitzats per a cada tasca.
Aquesta aproximació acostuma a ser l’òptima des d'un focus local, ja que implica especialització i això vol dir eficiència.
És un error caure en la desconnexió. En el moment en què els processos empresarials esdevenen petites illes desconnectades ens impedeix dur a terme estratègies d'àmbit global, que, sovint, són les que permeten aconseguir millors avantatges.

La Nostra Experiència

El millor dels

NOSTRES SERVEIS
Basant-nos en les nostres àrees d'experiència oferim la següent gamma de serveis; sempre amb la combinació del millor de les nostres habilitats: Consultoria, Creativitat i Tecnologia.
LA NOSTRA GAMMA DE SERVEIS
branding
Branding
UNA MARCA D'ÈXIT
sales enablement
Sales Enablement
UNA DISCIPLINA COL·LABORATIVA
technology
TECNOLOGIA
UN ECOSISTEMA INTERCONNECTAT
meetpdc
Meet PDC
SOFTWARE DE GESTIÓ DE CONTINGUTS, PROCESSOS I DISTRIBUCIÓ
 • reference
  SOCIAL MEDIA

  ESTRATÈGIA ONLINE

 • reference
  MEETPDC

  SOFTWARE PROPI PER A EQUIPS VENDES

 • reference
  IDENTITAT CORPORATIVA

  DIFUSIÓ

 • reference
  TIPOGRAFIA

  TO, VERBAL I IDENTITAT VISUAL

 • reference
  PRESÈNCIA

  FIRES I ESDEVENIMENTS

 • reference
  PAPERERIA

  ACTIVACIÓ DE MARCA

3lg
pro3
cmc
engenuity
gig
canapaulina
projeccionspdc
scmt
tram