CONSULTORIA, CREATIVITAT I TECNOLOGIA
Si els processos empresarials es converteixen en petites illes desconnectades no es poden dur a terme estratègies globals, que sovint, són les que permeten majors avantatges

L'automatització dels processos empresarials i la connexió de tots els fluxos de treball potencien el creixement i milloren l'eficiència. Amb tot l'ecosistema connectat, el nivell de detall de tots i cadascun dels engranatges ens és conegut i deixa un rastre de dades que ens indiquen el comportament dels clients i l’eficiència dels processos.
Aquestes dades permeten determinar com prosseguir des del coneixement de l'estat actual i, al seu torn, serveixen per a descobrir nous camins cap a on dirigir les inversions sabent que seran més profitoses. Les dades apoderen a l'equip directiu en el que concerneix la presa de decisions.

Data & Technology
Optimización del Fluxe de Dades

Integració de diferents tecnologies (gateways)

Coaching & IT Systems Governance

Anàlisis de processos

Data & Technology
Data science

Presa de decisions basada en dades i fets coneguts

Detecció de tendències

Identificació de públic objectiu

Identificació de noves oportunitats

Optimització de processos

Data Mining, AI & ML, Analysis

Data & Technology
Customer & Sales Apps

Calculadora de preus Spot

Configurador de productes

Fidelització

Apps d'assistència a venedors

Data & Technology
Infraestructura Cloud

Cloud Architects

Solucions d'escalabilitat

Data i Tecnologia

REFEÈNCIES DE CLIENTS

01

CONSULTORIA FORMEM PART

Tots els nostres projectes comencen en aquesta fase. Treballem amb tu per a analitzar, entendre i aportar solucions que impulsin els teus projectes al següent nivell. Només treballant conjuntament, com un equip, podrem aconseguir maximitzar el teu benefici.

02

CREATIVITAT PENSA DE MANERA DIFERENT

Per a obtenir resultats diferents hem de pensar diferent. Per això ens ho qüestionem tot, fins i tot el preestablert. Només així podem arribar a proposar solucions creatives que trenquin amb models fixos.

03

TECNOLOGIA PROMOURE EL CREIXEMENT

La tecnologia permet parametritzar els processos que no aporten valor. Ara, gràcies a l'anàlisi de les dades que genera, ens permet conèixer amb més precisió tant al teu client com als teus fluxos. Aquest nou coneixement et permetrà generar més valor i com a conseqüència assegurar el creixement de la teva empresa en la direcció adequada.