CONSULTORIA, CREATIVITAT I TECNOLOGIA
Des que el Sales Enablement es va obrir camí en 2017, s'ha convertit en una disciplina estable en moltes organitzacions de vendes i ha aconseguit crear un impacte tangible en els resultats del negoci.

Alineem els departaments de màrqueting i vendes sota un objectiu comú: generar nou negoci per a la teva empresa. Mitjançant Sales Enablement desenvolupem processos, continguts i tecnologia que permeten als teus equips de vendes complir amb els seus objectius d'una forma més eficient i més ràpida.
Es tracta d'una disciplina col·laborativa mitjançant la qual incrementem les prediccions sobre resultats de vendes de manera consistent i escalable perquè qualsevol persona de l'empresa que estigui en contacte amb el client pugui afegir valor en cada interacció.

Sales Enablement
Acompanyament

Integració de processos i alineació de l'els departaments de màrqueting i vendes

Formació i coaching

Sales Enablement
Accions

Anàlisi de dades (dashboards i analytics)

Creació de continguts (assets & contents, whitepapers…)

UI / UX

Sales Enablement
Tecnologia

Integració i implantació de plataformes de Sales Enablement

Programari propi: Sales enablement platform

Integracions entre CRM / ERP / Office 365/ Mkt Automation / Document Management / SSO / Cloud Storage

01

CONSULTORIA FORMEM PART

Tots els nostres projectes comencen en aquesta fase. Treballem amb tu per a analitzar, entendre i aportar solucions que impulsin els teus projectes al següent nivell. Només treballant conjuntament, com un equip, podrem aconseguir maximitzar el teu benefici.

02

CREATIVITAT PENSA DE MANERA DIFERENT

Per a obtenir resultats diferents hem de pensar diferent. Per això ens ho qüestionem tot, fins i tot el preestablert. Només així podem arribar a proposar solucions creatives que trenquin amb models fixos.

03

TECNOLOGIA PROMOURE EL CREIXEMENT

La tecnologia permet parametritzar els processos que no aporten valor. Ara, gràcies a l'anàlisi de les dades que genera, ens permet conèixer amb més precisió tant al teu client com als teus fluxos. Aquest nou coneixement et permetrà generar més valor i com a conseqüència assegurar el creixement de la teva empresa en la direcció adequada.