CONSULTORIA, CREATIVITAT I TECNOLOGIA
A Wenable treballem l'estratègia, la identitat, l'activació i la gestió de la marca per a connectar amb els teus clients potencials i aconseguir tenir un impacte positiu en ells.

L'estratègia de marca és un pla a llarg termini per al desenvolupament d'una marca exitosa amb la finalitat d'aconseguir objectius específics. Cada marca ha de tenir la seva pròpia visió i valors que reflecteixin el seu propòsit fonamental, i al mateix temps ser un factor diferenciador dels seus competidors. Ser fidel a un mateix atreu a un públic objectiu que està en sintonia amb els nostres valors.

Brand Strategy
Creació

Naming i identitat corporativa, to, estil verbal i visual

Captació i fidelització

Brand Strategy
Presència

Organització d'esdeveniments i fires

App fires: gestió de leads abans, durant i després de la fira

Activació on ground

Brand Strategy
Difussió

Difusió omnicanal: execució en mitjans on i offline

Màrqueting automation

Web i eCommerce

Branding Strategies

REFERÈNCIES DE CLIENTS

01

CONSULTORIA FORMEM PART

Tots els nostres projectes comencen en aquesta fase. Treballem amb tu per a analitzar, entendre i aportar solucions que impulsin els teus projectes al següent nivell. Només treballant conjuntament, com un equip, podrem aconseguir maximitzar el teu benefici.

02

CREATIVITAT PENSA DE MANERA DIFERENT

Per a obtenir resultats diferents hem de pensar diferent. Per això ens ho qüestionem tot, fins i tot el preestablert. Només així podem arribar a proposar solucions creatives que trenquin amb models fixos.

03

TECNOLOGIA PROMOURE EL CREIXEMENT

La tecnologia permet parametritzar els processos que no aporten valor. Ara, gràcies a l'anàlisi de les dades que genera, ens permet conèixer amb més precisió tant al teu client com als teus fluxos. Aquest nou coneixement et permetrà generar més valor i com a conseqüència assegurar el creixement de la teva empresa en la direcció adequada.